ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League: Κανονικά σφυρίζει ο Μαρτσίνιακ - Έδωσε εξηγήσεις στην UEFA

Τελικός Champions League: Κανονικά σφυρίζει ο Μαρτσίνιακ - Έδωσε εξηγήσεις στην UEFA
Eurokinissi

Τελικός Champions League: Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι οριστικά ο διαιτητής της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις τελευταίες ώρες η παρουσία του Πολωνού ρέφερι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης τέθηκε εν αμφιβόλω καθώς βρέθηκε στο «στόχαστρο» των καταγγελιών της αντιρατσιστικής ομάδας «Never Again» για την παρουσία του σε εκδήλωση του ακροδεξιού κόμματος «Konfederacja».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η UEFA αρχικά ζήτησε εξηγήσεις από τον Πολωνό διαιτητή και στην συνέχει ανακοίνωσε πως αυτός θα είναι ο «άρχων» του τελικού Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο Σιμόν Μαρτσίνιακ πήρε… αποστάσεις από το κόμμα «Konfederacja». «Σχετικά με τη σημερινή κάλυψη των Μέσων ενημέρωσης δηλώνω ότι ποτέ δεν υποστήριξα ούτε νομιμοποίησα κανένα πολιτικό κόμμα, οργάνωση ή μεμονωμένο πολιτικό. Αποχωρίζομαι, έντονα και ξεκάθαρα, από κάθε είδους ριζοσπαστικές, ρατσιστικές ή αντισημιτικές απόψεις, δηλώσεις ή ενέργειες», έγραψε σχετικά.

Ο τελικός Champions League έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Σχετικές ειδήσεις