ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης - Οριστικά παρελθόν ο Μπενζεμά

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης - Οριστικά παρελθόν ο Μπενζεμά
© Real Madrid

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Γάλλο επιθετικό.

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 14 χρόνια τεράστιας προσφοράς και κατάκτησης 25 τίτλων.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος με ένα μακροσκελές «αντίο», στο οποίο ευχαριστεί τον Γάλλο επιθετικό για την προσφορά του. Μάλιστα, στις 6 Ιουνίου θα γίνει και σχετική συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο αρχηγός μας Καρίμ Μπενζεμά συμφώνησαν να βάλουν ένα τέλος στη λαμπρή και αξέχαστη πορεία τους. Ο σύλλογός μας θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του και όλη του τη στοργή για αυτόν που είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους μας. Εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου», αναφέρει στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

Με τη «βασίλισσα» ο Γάλλος επιθετικός κέρδισε πέντε Champions League, ανάμεσα στους 25 συνολικά τίτλου, ενώ ξεπέρασε τον Ραούλ και είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά, μέτρησε 353 γκολ και 165 ασίστ σε 674 συμμετοχές.

Πλέον, ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια του CR7 και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ, η οποία του έχει κάνει πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Διαβάστε επίσης:

Τα εκατομμύρια κέρδισαν τον Μπενζεμά – Αφήνει τη Ρεάλ για τη Σαουδική Αραβία!

Καρίμ Μπενζεμά: Ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική Γαλλίας

Νέα ανατροπή με Μπενζεμά: Παραμένει στη Ρεάλ λέει η Marca