ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανή αντίπαλος η Ντνίπρο

Παναθηναϊκός: Πιθανή αντίπαλος η Ντνίπρο

Οριστικά η Ντνίπρο κατέκτησε τη 2η θέση στην Ουκρανία κι αυτόματα είναι μία απ’ τις δύο πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού για τον β’ προκριματικό του Champions League.

Εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως η αντίπαλός του στον β’ προκριματικό του Champions League, θα είναι είτε η 2η ομάδα της Ουκρανίας είτε η 2η ομάδα του Βελγίου. Καθοριστική φάση για το «τριφύλλι» καθώς αν προκριθεί στον γ΄ προκριματικό, εξασφαλίζει πως μίνιμουμ θα είναι στους ομίλους του Europa League.

Η ολοκλήρωση του Ουκρανικού πρωταθλήματος, φέρνει ως πιθανή αντίπαλο στο δρόμο των «πράσινων» την Ντνίπρο. Η οποία έχει 50% πιθανότητες να κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό και είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί την πλέον επιθυμητή ομάδα για τους δευτεραθλητές Ελλάδας. Καθώς πέρα απ’ τη δυναμικότητά της, ουσιαστικά δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας αφού λόγω του πολέμου οι αναμετρήσεις της δίνονται στη Σλοβακία.

Η Ντνίπρο για να κατακτήσει τη 2η θέση στη χώρα της, επικράτησε 1-0 της Κρίβμπας στην τελευταία αγωνιστική. Με το γκολ της, μάλιστα, να το σημειώνει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό πριν ένα χρόνο.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η πιθανή αντίπαλος από το Βέλγιο, η οποία θα γίνει γνωστή το βράδυ. Εκεί Αντβέρπ, Σεν Ζιλουάζ και Γκενκ, διεκδικούν τον τίτλο και φυσικά τη 2η θέση που οδηγεί στις πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού.