ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2004: Οι legends της Εθνικής Ελλάδας έκαναν reunion με θέα την Ακρόπολη

Euro 2004: Οι legends της Εθνικής Ελλάδας έκαναν reunion με θέα την Ακρόπολη
Instagram

Οι παίκτες που οδήγησαν την Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορία μαζεύτηκαν για να θυμηθούν τον άθλο της Πορτογαλίας πριν από 19 χρόνια.

Ήταν 4 Ιουλίου 2004, όταν η Ελλάδα με γκολ του Άγγελου Χαριστέα νικούσε 1-0 την Πορτογαλία στο «Ντα Λουζ» και πετύχαινε έναν ποδοσφαιρικό άθλο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

«Οι Έλληνες έγραψαν ποδοσφαιρική ιστορία» είχε πει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο πρωτεργάτης της σπουδαιότερης επιτυχίας! Οι μοναδικές στιγμές που ζήσαμε εκείνη τη βραδιά ήταν τόσο έντονες που θα μοιάζουν σαν να ήταν χθες όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αυτή η ημερομηνία έχει χαραχθεί στις μνήμες κάθε Έλληνα! Πέρασαν 19 χρόνια από τη μαγική βραδιά στην Πορτογαλία, όταν η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το θαύμα και κατέκτησε το Euro 2004.

Και φυσικά έχει χαραχθεί και στις μνήμες των πρωταγωνιστών. Το βράδυ της Τρίτης (4/7), όπως κάθε χρόνο, οι legends αυτής της ιστορικής στιγμή δείπνησαν παρέα όλοι μαζί με θέα την Ακρόπολη και με το τρόπαιο σε περίοπτη θέση.

Οι Έλληνες διεθνείς, της «χρυσής φουρνιάς» του 2004, βρέθηκαν σε εστιατόριο στην Ακρόπολη και με φόντο τον Ιερό Βράχο θυμήθηκαν όλοι όσα έγιναν στον άθλο της Πορτογαλίας, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media.