ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα Μέσι στις ΗΠΑ: Την Παρασκευή το ντεμπούτο του Αργεντινού!

Ώρα Μέσι στις ΗΠΑ: Την Παρασκευή το ντεμπούτο του Αργεντινού!

Φτάνει η στιγμή που το Μαϊάμι θα απολαύσει την πρώτη… παράσταση του Λιονέλ Μέσι, καθώς πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ.

Παρουσιάστηκε, προκάλεσε φρενίτιδα, άρχισε προπονήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Ο Λιονέλ Μέσι με το φιλαράκι του, Σέρχιο Μπουσκέτς, να είναι δίπλα του, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον αγωνιστικό χώρο. Μπροστά στο κοινό της Ίντερ Μαϊάμι, μπροστά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη που θέλει να δει τον πρώτο του αγώνα στις ΗΠΑ.

Όπως όλα δείχνουν, το βράδυ της Παρασκευής 21/7, ο Αργεντινός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην Κρουζ Αζούλ απ’ το Μεξικό, στο ενοποιημένο League Cup των δύο χωρών.

Ο Τάτα Μαρτίνο στις δηλώσεις του, πάντως, δεν ξεκαθάρισε αν θα αγωνιστεί απ’ την αρχή, για κάποια λεπτά, ή ακόμη και καθόλου κι απλά θα είναι στον πάγκο.

«Απ’ ό,τι έχω δει μέχρι τώρα, είναι σε θέση να παίξουν και είναι πιθανό την Παρασκευή να είναι εκεί», ανέφερε ο Μαρτίνο στο ESPN Futbol 12 και συνέχισε: «Είτε θα ξεκινήσουν βασικοί, είτε θα μπουν στο ημίχρονο. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή την απόφαση αύριο, αλλά όπως το βλέπω, ο Λέο όπως και ο Μπούσι μπορούν να παίξουν».

Όπως είναι λογικό επικρατεί πανζουρλισμός και τα εισιτήρια κοστίζουν από 275 δολάρια τα φθηνότερα, έως 110.000 στις VIP θέσεις! Ιστορική στιγμή για την οποία θα πληρώσουν ακριβά όσοι θελήσουν να τη ζήσουν από κοντά.