ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Νέα καταγγελία για βιασμό από παίκτη συγκλονίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο

Premier League Πρεμιερ Λιγκ

Premier League: Μια νέα υπόθεση βιασμού έρχεται για να προκαλέσει αναστάτωση στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της δίκης του Μπενζαμέν Μεντί, υπήρξε νέα καταγγελία από νεαρή κοπέλα για βιασμό από νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι απαλλάχθηκε απ’ όλες τις κατηγορίες κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Λοριάν.

Όσον αφορά στη νέα υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, ένας παίκτης της Premier League κατηγορείται ότι βίασε μια νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας είναι Κλόι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από οκτώ χρόνια στο σπίτι της καταγγέλλουσας, η οποία ήταν, τότε, 19 χρόνων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, ο παίκτης, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, την πλησίασε στο δωμάτιο της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Επίσης, αποκάλυψε ότι τα όσα έγιναν κινηματογραφήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή. «Αυτό που θυμάμαι στη συνέχεια, είναι ότι η συγκάτοικός μου, χτυπούσε την πόρτα του δωματίου και με ρωτούσε, τι συμβαίνει;», ανέφερε σε συνέντευξη της στη «Daily Mail», στην οποία υπογραμμίζει ότι: «Συνεχίζω να βλέπω το πρόσωπο του στην τηλεόραση».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Κλόι ήταν πολύ φοβισμένη για να το καταγγείλει στην αστυνομία ή να το πει στην οικογένεια της, ωστόσο πλέον νιώθει έτοιμη να μιλήσει για όσα έζησε. Βέβαια, εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση.

«Ειλικρινά, γιατί θα σκεφτόμουν να καλέσω την αστυνομία όταν γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις φάκελο μέσω της Εισαγγελίας του Στέμματος. Εάν η υπόθεση φθάσει στο δικαστήριο, σε εξοντώνει εντελώς ένας δικηγόρος που σε κάνει να νιώθεις άχρηστη. Το σύστημα δεν είναι εκεί για να προστατεύει τα θύματα σεξουαλικής βίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις