ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν του έβαλε πωλητήριο - Η Σαουδική Αραβία στρώνει «χαλί» εκατομμυρίων

Κιλιάν Εμπαπέ
EPA/FRANCK FIFE

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν το πήρε απόφαση κι έβαλε πωλητήριο στον Γάλλο «σταρ», με τη Σαουδική Αραβία να ονειρεύεται το μεγάλο «μπαμ».

Η απόφαση του γαλλικού συλλόγου να «κόψει» τον Εμπαπέ από την αποστολή για την Ιαπωνία, ουσιαστικά αποτελούσε προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούν ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει να πάει ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι του έβαλαν πωλητήριο για να μην τον χάσουν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Ο σύλλογος του Παρισιού έκανε την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει, προσφέροντας του συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών κι αξίας 1.000.000.000 ευρώ! Δεν πήρε, όμως, απάντηση κι έτσι αποφάσισε να τον βγάλει στο «σφυρί».

Κάπου εδώ έρχονται οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες φέτος έχουν κάνει… θραύση το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς αρκετές ομάδες της χώρας σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση και να δαπανήσουν πολλά εκατομμύριο ευρώ για το μεγάλο «μπαμ». Μάλιστα, για να πείσουν τον Εμπαπέ σκοπεύουν να του προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο ακόμα και διάρκειας ενός έτους.

Σχετικές ειδήσεις