ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα άκρα οι σχέσεις Παρί και Εμπαπέ – «Κόπηκε» απ’ την αποστολή για Ιαπωνία

Στα άκρα οι σχέσεις Παρί και Εμπαπέ – «Κόπηκε» απ’ την αποστολή για Ιαπωνία

Σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο να μένει εκτός αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν για την προετοιμασία στην Ιαπωνία.

Η ανακοίνωση της αποστολής που θα πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία, έκρυβε τεράστια έκπληξη. Εκτός αυτής έμεινε ο Κιλιάν Εμπαπέ, οπότε δε θα ταξιδέψει στη χώρα της Ασίας για να πάρει μέρος στα φιλικά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν εκεί. Γεγονός που δείχνει πως ουσιαστικά είναι «τελειωμένος» για την ομάδα της πρωτεύουσας αυτή τη στιγμή!

Ο παίκτης είναι γνωστό πως θέλει να μείνει για ένα ακόμη χρόνο και εν συνεχεία να φύγει ως ελεύθερος. Κάτι που σαφώς δεν αρέσει στην Παρί, καθώς επιθυμεί είτε να τον πουλήσει ακριβά άμεσα, είτε να ανανεώσει μαζί του. Σενάριο που έχει αποκλείσει ο ποδοσφαιριστής.

Η Παρί Σεν Ζερμέν στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πιέσει αυτή τη στιγμή να πουληθεί. Διαφορετικά, του δείχνει ουσιαστικά πως έχει τη δύναμη ακόμη και να τον βάλει στον… πάγο για ολόκληρη τη σεζόν!

Μάλιστα ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως πρόκειται για απόφαση που δεν έχει να κάνει με τον Λουίς Ενρίκε, αλλά καθαρά με τη διοίκηση των Παριζιάνων. Τώρα, αν αυτό θορυβήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, είναι κάτι που θα φανεί. Αυτή τη στιγμή πάντως, μοιάζει με παρτίδα… σκάκι η μεταξύ τους διαμάχη.