ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Η αγκαλιά με τον ΛεΜπρον, ο πανηγυρισμός με τα παιδιά του κι ο συγκινημένος Μπέκαμ

Λιονέλ Μέσι Λεμπρον Τζέιμς
Print Screen

Λιονέλ Μέσι: Το ντεμπούτο του «Pulga» με την Ίντερ Μαϊάμι είχε πολλές «μικρές» στιγμές με ενδιαφέρον, όπως η αγκαλιά του με τον ΛεΜπρον Τζέιμς κι ο πανηγυρισμός με τα παιδιά του.

Ο «King James» του NBA βρέθηκε στο DRV PNK Stadium για να δει τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του MLS.

Ο Αργεντινός «σταρ» έδειξε με το «καλημέρα» την κλάση του, καθώς έδωσε στην ομάδα του τη νίκη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 94ο λεπτό. Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, Τζέιμς και Μέσι είχαν την ευκαιρία να χαιρετηθούν κι η αγκαλιά που έδωσαν, όπως ήταν φυσικό έγινε viral.

O Μέσι είχε άλλη μια ιδιαίτερα… οικογενειακή στιγμή, μετά το γκολ νίκης που πέτυχε, καθώς αφού το χάρηκε με τους συμπαίκτες του, στη συνέχεια πήγε προς τις εξέδρες. Σε εκείνο το σημείο ήταν τα παιδιά του, οι Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο, τα οποία αγκάλιασε.

Τέλος, viral έγινε η αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας στο γκολ του «Pulga», ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (συνιδιοκτήτης στον σύλλογο) δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Tα highlights από το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Σχετικές ειδήσεις