ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Μέσι θέλει και τον κολλητό του η Ίντερ Μαϊάμι

Μετά τον Μέσι θέλει και τον κολλητό του η Ίντερ Μαϊάμι

Μετά τους Μπούσκετς, Ζόρντι Άλμπα και τον Ινιέστα που πλησιάζει, η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, διαπραγματεύεται την αγορά του Λουίς Σουάρες.

Έχει βαλθεί να κάνει deam team βετεράνων η Ίντερ Μαϊάμι. Με το δέλεαρ της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι, η οποία κάνει τα πάντα ευκολότερα. Ικανοποιώντας και τον Αργεντινό μάλιστα, καθώς οι παίκτες για τους οποίους κινείται η ομάδα του MLS, ήταν συμπαίκτες για χρόνια και φίλοι με τον 36χρονο σούπερ σταρ.

Ήδη στην πόλη της Φλόριντα βρίσκονται οι Μπούσκετς και Άλμπα. Στην… πόρτα είναι ο Αντρές Ινιέστα, με τα δημοσιεύματα να θεωρούν διαδικαστικό θέμα την ανακοίνωσή του. Έρχεται μία ακόμη… βόμβα απ’ το σύλλογο των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά στοχεύει στον κολλητό φίλο του Μέσι και πρώην συμπαίκτη του, τον Λουίς Σουάρες. Οι δύο έχουν άριστους οικογενειακούς δεσμούς και ήταν μαζί στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ήδη έχουν αρχίσει επαφές για την απόκτησή του είτε από τώρα είτε στο τέλος της χρονιάς. Μάλιστα η Ίντερ Μαϊάμι είναι διατεθειμένη να πληρώσει την Γκρέμιο για τα δικαιώματα του έμπειρου Ουρουγουανού.