Ρέιντζερς-Ολυμπιακός 1-3: Εντυπωσίασαν οι «ερυθρόλευκοι»

Newsbomb

Έτοιμος για τα ματς των προκριματικών ο Ολυμπιακός, επικράτησε άνετα στο «Άιμπροξ» με γκολ των Καρβάλιο (2) και Φορτούνη.

Την καλύτερη παράστασή του στα καλοκαιρινά φιλικά, έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάστηκαν στο «Άιμπροξ» κόντρα στους Ρέιντζερς που είναι πιο έτοιμοι απ’ τους Πειραιώτες. Όμως οι παίκτες του Μαρτίνεθ ήταν εμφανώς ανώτεροι και τελικά δίκαια επικράτησαν με σκορ 3-1.

Καρβάλιο με δύο γκολ και Ροντινέι, ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Πειραιά, αν και δεν υστέρησε κάποιους στο στρωτό ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα του λιμανιού,

Στο 44ο λεπτό δίκαια πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Ο Κίνι σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Φορτούνη, ο οποίος σούταρε και μετά από νέα κόντρα στον Ντέιβις ήρθε το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 50’ για τους Σκωτσέζους. Από λάθος του Ντόη ο Κάλντγουελ βγήκε τετ α τετ και έπεσε στο έδαφος στην έξοδο του Πασχαλάκη με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Ταβερνιέ ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να υπερέχει και στο 56’ ήρθε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από φάση διαρκείας, ο Ελ Αραμπί αστόχησε δύο φορές εξ επαφής, αλλά ο Καρβάλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 70’ «κλείδωσε» η φιλική νίκη, με τον Ροντινέι να κάνει ωραία κίνηση και να κάνει το γύρισμα στον Καρβάλιο που διαμόρφωσε το 1-3.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Μάικλ Μπιλ): ΜακΚρόρι, Ταβερνιέ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς, Ράσκιν, Ντάουελ, Κάντγουελ, Λάμερς, Ντέσερς, Σίμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι (66' Ραμόν), Ρέτσος, Ντόη, Ροντινέι, Μ.Καμαρά (66' Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (80' Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66' Βρουσάι), Μασούρας (80' Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66' Μπιέλ).

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved