ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Αραούχο στην ευρωπαϊκή λίστα – Η πρώτη επίσκεψη του Πόνσε στην «OPAP Arena»

AEK OPAP Arena
Intime News

ΑΕΚ: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ευρωπαϊκή λίστα, ενόψει των αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον Σέρχιο Αραούχο να παίρνει τη θέση του Ζίνι.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια από τις δύο αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει πριν από το πρώτο ματς με τους Πρωταθλητές Κροατίας, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Όλοι περίμεναν τον Εζέκιελ Πόνσε, ωστόσο, αυτός που συμπεριλήφθηκε ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ στην αποθεραπεία και τέθηκε γρηγορότερα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε τη θέση του Ζίνι, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής από το πρώτο ματς με την Ντινάμο. Εκτός έμεινε κι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, λόγω ενοχλήσεων.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

  • Τερματοφύλακες: Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Γιώργος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γκίνης
  • Αμυντικοί: Αρόλ Μουκουντί, Μίλαντ Μοχαμάντι, Λάζαρος Ρότα, Ντομαγκόι Βίντα, Σίμος Μήτογλου, Εχσάν Χατζισαφί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ
  • Μέσοι: Ντάμιαν Σιμάνσκι, Γενς Γιόνσον, Μίγιατ Γκατσίνοβιτς, Στίβεν Τσούμπερ, Ορμπελίν Πινέδα, Νίκλας Ελίασον, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Ροντόλφο Πισάρο
  • Επιθετικοί: Νορντίν Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τομ φαν Βερτ, Θεοδόσης Μαχαίρας, Σέρχιο Αραούχο

Όσον αφορά στον Πόνσε, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την «OPAP Arena», όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Αλμέιδα, ο οποίος ήταν εκεί για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

O 26χρονος επιθετικός έμεινε εκτός προπόνησης τη Δευτέρα (7/8) και φυσιολογικά έμεινε κι εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με την Ντινάμο.

Σχετικές ειδήσεις