ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Εκτός ο Γκατσίνοβιτς, «μέσα» ο Βίντα με Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης

ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αγωνιστεί η «Ένωση» στο πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Σέρβος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής, για την αναμέτρηση της «OPAP Arena», το βράδυ της Τρίτης (8/8).

Από εκεί και πέρα, ο Ντομαγκόι Βίντα έβγαλε όλη την προπόνηση κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Κροάτης αμυντικός θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς.

Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος έμεινε τελικά κι εκτός ευρωπαϊκής λίστα. Σε αυτή υπήρξε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Σέρχιο Αραούχο να παίρνει τη θέση του Ζίνι.

Στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) κι ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση πριν το πρώτο ματς με την Ντινάμο. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει στον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του πως βρίσκεται δίπλα τους στο ευρωπαϊκό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις