ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας εις βάρος των 105 προφυλακισθέντων

ΑΕΚ: Κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας εις βάρος των 105 προφυλακισθέντων
Intime

Η ΑΕΚ δια της δικηγόρου της, Έλλης Ρίζου, κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 προφυλακισθέντων για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της.

Μετά την οικογένεια του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή και η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας για σοβαρότατα κακουργήματα και πλημμελήματα των 105 χούλιγκανς που προφυλακίστηκαν κατά το τελευταίο τριήμερο.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος της ΠΑΕ, Έλλη Ρίζου, ήταν εκείνη που κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγία πριν από εκδήλωση αθλητικής δραστηριότητας.

Διαμαρτυρία στα γραφεία της UEFA

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή κατά την καταδρομική επίθεση χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει συγκλονίσει όλη την Ευρώπη.

Οπαδοί της ΑΕΚ από τη Ζυρίχη, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις ενέργειες της UEFA σε αυτή την υπόθεση.

Οι φίλοι της Ένωσης από τον σύνδεσμο οπαδών στην πόλη της Ελβετίας ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της UEFA και φώναξαν συνθήματα, με τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να αντιδρούν έντονα.

Στην ανάρτηση του συνδέσμου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το club της Ζυρίχης πήγαν να εκφράσουν την αντίδραση τους προς την ΟΥΕΦΑ.

Ως ελάχιστη κίνηση διαμαρτυρίας αναρτήθηκε πανό εξω από τα κεντρικά γραφεία της #uefa για τη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ μας που έφυγε τόσο άδικα !!! Η αγάπη και η λατρεία για την ΑΕΚΑΡΑ μας θα κερδίζει πάντα το φόβο και το μίσος».

Διαβάστε επίσης:

Κροατία: «Συναγερμός» στο Ζάγκρεμπ κατά την άφιξη της ΑΕΚ - Κλειστοί δρόμοι, «φρούριο» το ξενοδοχείο

Κροατία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ ανακοίνωσε η αστυνομία

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Αλμέιδα στην αναχώρηση για Ζάγκρεμπ - Θα παίξουμε για την οικογένεια του Μιχάλη

Κροατία: Το 70% των φιλάθλων συμφωνεί με τη φυλάκιση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία

Το πιο αστείο βίντεο της χρονιάς! Σπίκερ ξεκαρδίστηκε στα γέλια με σουτ του Μαρσέλο

Οριστικό! Στη Σαουδική Αραβία ο Νεϊμάρ - Συμφωνία της Αλ Χιλάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν

Παναθηναϊκός: Μήνυμα του Λούκα Βιλντόζα στον κόσμο - «Ενθουσιασμένος που θα σας γνωρίσω»