ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Στις 18:45 ανοίγουν οι θύρες στην «OPAP Arena» - Από νωρίς και μόνο με φωνή!

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ Champions League
EUROKINISSI

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Τρεις ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα ρεβάνς του Champions League, θα ανοίξουν οι θύρες της «OPAP Arena», σε μια μεγάλη βραδιά, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση στα playoffs, τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Με δεδομένο ότι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα, είναι καλό όσοι σκοπεύουν να βρεθούν εκεί, να πάνε όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία απ’ τους ελέγχους και ο συνωστισμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:45, ήτοι τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, κανείς δεν θα μπορέσει να πλησιάσει την «OPAP Arena», χωρίς να έχει εισιτήριο.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ με συνεχείς ανακοινώσεις έχει επιστήσει την προσοχή στον κόσμο της ομάδας, ώστε να στηρίξει μόνο με τη φωνή του κι άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην συμβεί το παραμικρό.

Όπως υπογραμμίζει η «Ένωση» σε μια από τις ανακοινώσεις της: «Όλα θα είναι όπως πρέπει, αν βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αγώνα και την προσπάθεια για πρόκριση με θερμή στήριξη της ομάδας. Αυτό απαιτεί πάνω απ' όλα η τιμή στην μνήμη του Μιχάλη μας!!!

Κάθε ζημιά στην ομάδα μας είναι και προσβολή της μνήμης του ανθρώπου μας που χάθηκε άδικα. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα προκαλέσουμε κακό μόνο στην ΑΕΚ και τους εαυτούς μας».

Η ώρα και το κανάλι

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (19/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD.

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα όσα γίνουν στο ματς και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr, το οποίο θα βρίσκεται από νωρίς στην «OPAP Arena».

Σχετικές ειδήσεις