ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέλαση από celebrities για τον Λιονέλ Μέσι - Από τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι τον Ντι Κάπριο

Παρέλαση από celebrities για τον Λιονέλ Μέσι - Από τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι τον Ντι Κάπριο
SCREENSHOT - VIDEO

Η λατρεία για Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με δεκάδες celebrities να βρίσκονται στο γήπεδο του Λος Άντζελες για να τον δουν από κοντά.

Ο Λιονέλ Μέσι με την παρουσία του στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλους τους Αμερικανούς, μεταξύ των οποίων και πασίγνωστοι celebrities που περιμένουν στην... ουρά για να δουν τα ματς της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Αργεντίνο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Λος Άντζελες. Η ομάδα του Αργεντινού σούπερ σταρ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της πρωταθλήτριας LA FC, σημειώνοντας την πιο σημαντική νίκη της στην αμερικανική λίγκα.

Mε τον Pulga να συνεισφέρει στο «τρίποντο» με δύο ασίστ και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Μεταξύ τους και δεκάδες διάσημοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Ο πρίγκιπας Χάρι, οι ηθοποιοί Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σελένα Γκόμεζ, Γουίλ Φέρελ και Τζέραρντ Μπάτλερ, ο τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαχερ, οι μπασκετμπολίστες ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν, αλλά και ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον ήταν ανάμεσα στους διάσημους που ήταν στο «Banc of California Stadium» για να δουν τον Λιονέλ Μέσι.

Τα εισιτήρια του αγώνα είχαν εξαντληθεί παρά το γεγονός ότι για το ευρύ κοινό κόστιζαν περισσότερα από 500 δολάρια στις διαδικτυακές πλατφόρμες πωλήσεων.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ηθοποιός Γκλεν Πάουελ περίμενε στην ουρά για ένα αυτόγραφο του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης:

«Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι μωρά που κλαίνε» - Ο Ρομπέρ Πιρές «δίκασε» τους δύο «σταρ»

Μουντομπάσκετ 2023: Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε το νεφρό του μετά από χτύπημα

Μουντομπάσκετ 2023: Από «επίσημη αγαπημένη» η Εθνική Ελλάδας μετράει αποτυχίες!

Βαθμολογία Super League: Χαμόγελα στους τρεις της Αθήνας, πρώτη γκέλα για ΠΑΟΚ

Δήλωση «φωτιά» του Νεϊμάρ: «Κόλαση για τον Μέσι κι εμένα το Παρίσι»!

Μουντομπάσκετ 2023: Τα ζευγάρια στα νοκ άουτ παιχνίδια των προημιτελικών