O Μέσι «σκότωσε» το… γειτονάκι του

Newsbomb

Ο 36χρονος σούπερ σταρ και ο τερματοφύλακας του Εκουαδόρ, γεννήθηκαν στην ίδια γειτονιά και γνωρίζονται από παιδιά.

Ο Ερνάν Γκαλίντες είναι ο τερματοφύλακας του Εκουαδόρ. Αυτός που είδε τον Λιονέλ Μέσι να του στέλνει την μπάλα σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Αργεντινή νίκησε κι ο Γκαλίντες έγινε ακόμη ένας πορτιέρε που μάζεψε την μπάλα απ’ τα δίχτυα του, λόγω του Μέσι.

Όμως ο συγκεκριμένος είναι κάτι περισσότερο. Ο τερματοφύλακας του Εκουαδόρ είναι μεγαλωμένος στο Ροζάριο της Αργεντινής. Το σπίτι του, δίπλα σε αυτό της οικογένειας Μέσι. Γεννημένος το 1987, όπως ακριβώς και ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι που έφτασε τα 65 γκολ με φάουλ, όσα είχε στην καριέρα του και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μέσι και Γκαλίντες, δεν είναι απλά γνωστοί. Μεγάλωσαν δίπλα-δίπλα. Γειτονάκια, με αρκετές κόντρες όταν ήταν παιδιά, ίδια ηλικία. Ο ένας τερματοφύλακας στο Εκουαδόρ, ο άλλος ο κορυφαίος του πλανήτη. Στο τέλος του αγώνα, αγκαλιάστηκαν, αντάλλαξαν φανέλα και χαμογέλασαν. Μεγάλωσαν, ολοκληρώνουν την καριέρα τους, με τον καθένα να εκπλήρωσε το όνειρό του. Σε εντελώς διαφορετική κλίμακα φυσικά.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved