Εκτός εαυτού ο Νεϊμάρ! Κάκιστη συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, ξέσπασε άγρια σε αντίπαλο (vids)

Newsbomb

Screenshot

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ στο Champions League Ασίας, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε.

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε την Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν από το Ουζμπεκιστάν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League Ασίας.

Τα φώτα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έπεσαν πάνω στον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο ως βασικός, μετά την πρώτη του εμφάνιση ως αλλαγή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος πριν 3 μέρες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μαζί με τους Ρούμπεν Νέβες και Μίτροβιτς να ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Αλ Χιλάλ, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη (1-1).

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να συνεργαστεί καλά με τους συμπαίκτες του, κάτι που φάνηκε να τον εκνευρίζει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εκεί που ξέφυγε, όμως, ήταν όταν στο 60ό λεπτό του αγώνα, ο πρώην άσος των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα προσπάθησε να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ μεταξύ μεσαίας γραμμής και αντίπαλης άμυνας.

Ο Νεϊμάρ «τρελάθηκε», τον έσπρωξε με δύναμη και στη συνέχεια της φάσης, κλώτσησε με μανία πάνω του την μπάλα, υποχρεώνοντας τον διαιτητή να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved