Νεϊμάρ: Τι περιλαμβάνει η «συμφωνία απιστίας» με την Μπρούνα Μπιανκάρντι

Newsbomb

Instagram

Ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει προβλήματα με την έγκυο σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, με ισπανική εφημερίδα να κάνει λόγο για «σύμφωνο απιστίας» ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι ο Νεϊμάρ είχε τη συντροφιά δύο γυναικών σε νυχτερινό μαγαζί στην Ισπανία, με το σχετικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για «ιδιαίτερη στοργή και τρυφερότητα».

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό, ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Βραζιλιάνου:

«Καλό απόγευμα. Έχω επίγνωση του τι συνέβη και για άλλη μια φορά είμαι απογοητευμένη. Αλλά στο τελευταίο μέρος της εγκυμοσύνης μου, η προσοχή και οι ανησυχίες μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ προς το παρόν. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα».

https://www.tiktok.com/@neym4arj/video/7280562780162313504

Και συνεχίζοντας σε πιό έντονο ύφος, συμπλήρωσε: «Φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με ένα αγόρι σαν εσένα, με τον χαρακτήρα και την φήμη σου. Θα δεχόσουν τον φίλο της; Αν η απάντηση είναι όχι, άρχισε να φέρεσαι στις κόρες των άλλων όπως θα ήθελες να φέρονται στις κόρες σου»!

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι αρχίζει να ενοχλείται σφόδρα από τις «περιπέτειες» του Νεϊμάρ, παρά το γεγονός ότι - σύμφωνα με την ισπανική «AS»- έχει αποδεχθεί ένα «σύμφωνο απιστίας».

Αυτή η άτυπη συμφωνία προβλέπει ότι ο Βραζιλιάνος «θα πρέπει να είναι διακριτικός, να παίρνει προφυλάξεις στις σεξουαλικές του σχέσεις και να μην φιλιέται στο στόμα».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved