ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ράμος: Εφιαλτικές στιγμές για τα 4 παιδιά του - Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι ενώ αυτός έλειπε

Σέρχιο Ράμος: Εφιαλτικές στιγμές για τα 4 παιδιά του - Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι ενώ αυτός έλειπε

Μία από τις καταστάσεις που κανείς γονιός δεν θέλει να ζήσει, βίωσαν ο Σέρχιο Ράμος και η σύζυγός του, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι που βρίσκονταν τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ οι ίδιοι έλειπαν.

Εφιαλτικές στιγμές για την οικογένεια του Σέρχιο Ράμος, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στη Σεβίλλη, την ώρα που ίδιος αγωνιζόταν και η γυναίκα του απουσίαζε, αλλά με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι μέσα!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ισπανικής εφημερίδας, η διάρρηξη έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σεβίλλης με τη Λανς, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τόσο ο Σέρχιο Ράμος, όσο και η σύζυγός του, Πιλάρ Ρούμπιο, δεν ήταν παρόντες την ώρα της ληστείας, καθώς ο Ισπανός στόπερ ήταν στο γήπεδο και η γνωστή παρουσιάστρια έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Στο σπίτι όμως βρίσκονταν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού και οι άνθρωποι που τα φροντίζουν. Ευτυχώς, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, κανείς δεν κινδύνευσε. Το σοκ ωστόσο αυτής της εμπειρίας παραμένει μεγάλο για όλους!