Ρεχάγκελ και Σάντος στο Top-100 των προπονητών όλων των εποχών - Κορυφαίος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσιον

Newsbomb

Οι Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκονται στο Top-100 των πιο επιτυχημένων προπονητών όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Four-Four-Two

Μεγάλο αφιέρωμα στους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών φιλοξένησε στις σελίδες του το διακεκριμένο περιοδικό Four-Four-Two.

Στη λίστα δεν βρίσκεται κάποιος Έλληνας, ωστόσο, περιλαμβάνονται τρεις τεχνικοί οι οποίοι βρέθηκαν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, δύο εκ των οποίων μάλιστα άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ένας φυσικά είναι ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της με την κατάκτηση του Euro 2004 και βρίσκεται στην 47η θέση της λίστας, ενώ ο δεύτερος είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατετάγη στην 64η θέση.

Στην 90η θέση βρίσκεται ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος έκανε σπουδαία πράγματα ως προπονητής σε συλλόγους αλλά απέτυχε παταγωδώς στην Εθνική Ελλάδας.

Κορυφαίος τεχνικός όλων των εποχών αναδείχθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι Ρίνους Μίχελς, Γιόχαν Κρόιφ, Μπιλ Σάνκλι, Πεπ Γκουαρδιόλα, Αρίγκο Σάκι, Ματ Μπάσμπι, Ελένιο Ερέρα, Ερνστ Χάπελ και Βαλερί Λομπανόφσκι.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved