ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικοί Ντέμης-Αραούχο για την οπαδική βία και τις δολοφονίες

Συγκλονιστικοί Ντέμης-Αραούχο για την οπαδική βία και τις δολοφονίες

Συνάντηση του Ντέμη Νικολαϊδη με τον Σέρχιο Αραούχο και κουβέντα για τη μάστιγα της βίας στα γήπεδα που δυστυχώς έφερε και δολοφονίες.

Ένα εκπληκτικό βίντεο πόσταρε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Από πρόσφατη συνάντησή του με τον Σέρχιο Αραούχο. Οι δυο τους μίλησαν κυρίως για το τραγικό φαινόμενο της οπαδικής βίας, αλλά και των δολοφονιών που έγιναν για τα χρώματα των ομάδων.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης λέει στο video για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα, έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ. Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα. Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Αραούχο λέει: «Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε. Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό. Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό. Μετά πήγαμε να αφήσουμε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας και αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί και να μπορούμε να διασκεδάζουμε».