ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε χορηγό για τη φανέλα της η Τσέλσι

Βρήκε χορηγό για τη φανέλα της η Τσέλσι

Ανακοινώθηκε το deal με Αμερικανική εταιρεία, το οποίο θα αποφέρει στους Λονδρέζους μέχρι το τέλος της σεζόν περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που η συμφωνία της με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ολοκληρώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, η φανέλα της Τσέλσι είχε μείνει «ορφανή». Οι συζητήσεις με διάφορους βασικούς χορηγούς δεν είχαν προχωρήσει, με αποτέλεσμα στα πρώτα ματς της σεζόν οι «μπλε» να αγωνίζονται χωρίς χορηγό φανέλας.

Επαφές με Paramount+, Allianz, ήταν μόνο μερικές απ’ αυτές που τελικά δεν προχώρησαν. Όμως έστω κι αργά, οι Λονδρέζοι βρήκαν επίσημο χορηγό για τη φανέλα τους. Κάτι που ανακοίνωσαν οι ίδιοι και απ’ αυτή την αγωνιστική θα υπάρχει σπόνσορας στο μπροστά μέρος της εμφάνισης.

Η συμφωνία είναι με την εταιρεία data «Infinite Athlete». Αυτή την ονομασία θα έχει το μπροστά μέρος της φανέλας των Λονδρέζων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι Αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία, θα καταβάλει στην Τσέλσι ένα ποσό που αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ για αυτό το διάστημα.

Η γυναικεία ομάδα θα κάνει ντεμπούτο με το νέο χορηγό, στο κυριακάτικο ματς με την Τότεναμ. Όσο για τους άντρες, θα φορέσουν πρώτη φορά φανέλα με χορηγό για αυτή τη σεζόν, στο ματς της Δευτέρας με τη Φούλαμ.