Premier League: «Πόλεμος» ανάμεσα σε συμπαίκτες, μετά το φιάσκο του VAR στο Τότεναμ – Λίβερπουλ

Newsbomb

Print Screen

Premier League: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Το απίστευτο φιάσκο με το VAR στο Τότεναμ – Λίβερπουλ έχει προκάλεσε «πόλεμο» ακόμα και μεταξύ συμπαικτών στην εθνική Αργεντινής.

Οι Spurs νίκησαν 2-1, ωστόσο οι Reds είχαν δικαιολογημένα παράπονα από το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν σε κανονική θέση, ωστόσο o VAR δέχθηκε την υπόδειξη του επόπτη, επιβεβαιώνοντας το οφσάιντ που είχε δώσει!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας σε ανακοίνωση της ζήτησε συγγνώμη και αποδίδοντας το λάθος σε παρανόηση από την πλευρά του VAR! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Ντάρεν Ίνγκλαντ νόμιζε ότι το γκολ είχε μετρήσει και γι’ αυτό τον λόγο μόλις έβαλε τις γραμμές είπε ότι ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί!

Μετά την εκτέλεση του ελεύθερου από τη θέση που είχε δοθεί οφσάιντ, ο VAR δεν μπορούσε να επέμβει ξανά για να πάρει πίσω την απόφαση του. Κάπως έτσι ο μη καταλογισμός του τέρματος αποδόθηκε σε «ανθρώπινο λάθος».

«Λογικό να νικάς με 12 παίκτες» - «Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου»

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ προκάλεσαν «πόλεμο» στο αγγλικο ποδόσφαιρο. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν έξαλλος, τονίζοντας ότι: «Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο ματς στη ζωή μου», ενώ ο Αλέξις ΜακΆλιστερ έγραψε στο Instagram ότι: «Λογικό να νικάς όταν παίζεις με 12 παίκτες». Ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Κριστιάν Ρομέρο του απάντησε: «Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου». Πριν λίγους μήνες οι δυο τους είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved