ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Εκπλήξεις από Μαρτίνεθ και Λουτσέσκου | Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δείτε τις επιλογές των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Ραζβάν Λουτσέσου, ενόψει του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Super League.

Τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, όσο κι εκείνο του ΠΑΟΚ επιφύλασσαν εκπλήξεις στις αρχικές επιλογές τους.

Ο Μαρτίνεθ για πρώτη φορά σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί με τρία χαφ. Συγκεκριμένα, η τριάδα του άξονα θα αποτελείται από τους Αλεξανδρόπουλο, Έσε και Καμαρά.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Τζολάκης, Σκάρπα, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Ντόη, Σολμπάκεν.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κουλιεράκη – Κεντζιόρα για το κέντρο της άμυνας, ενώ ο έμεινε στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας. Συνολικά, ο Ρουμάνος έχει κάνει συνολικά έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τόμας, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τζίμας.

Σχετικές ειδήσεις