ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Αν με ρωτήσετε ακόμα μια φορά, θα φύγω» - Η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Super League
Print Screen

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η πρώτη αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τεράστιο «διπλό» της ομάδας του στο ντέρμπι της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην εξυπνάδα που έδειξαν οι παίκτες, ενώ δεν του άρεσε η λέξη «αντίδραση», μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ της CosmoteTV τον ρώτησε δύο φορές, γι’ αυτό με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αντιδρά. Αρχικά, είπε ότι: «Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ, για να απαντήσει: «Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Το ποδόσφαιρο είναι τώρα, η ζωή είναι τώρα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν; Θα τελειώσει ο κόσμος; Θα πάνε στο αύριο. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες ήταν καλά προετοιμασμένοι, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά κόντρα σε μια καλή ομάδα, μια ποιοτική ομάδα. Που κέρδισε την Γουέστ Χαμ πριν δέκα μέρες. Δεν ήταν εύκολο. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Όταν είχαμε την ευκαιρία είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα και να σκοράρουμε, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι».

Σχετικές ειδήσεις