ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε η πρώην του Νεϊμάρ: Κρατούσαν όμηρους τους γονείς της κι έψαχναν την κόρη του Βραζιλιάνου

Ξέσπασε η πρώην του Νεϊμάρ: Κρατούσαν όμηρους τους γονείς της κι έψαχναν την κόρη του Βραζιλιάνου
Instagram @Bruna Biancardi

Δύσκολες ώρες για τον Νεϊμάρ και την πρώην σύντροφο του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι των γονιων της, στο Σάο Πάουλο, με στόχο την νεογέννητη κόρη του Βραζιλιάνου.

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τον Νεϊμάρ και την πρώην σύντροφό του, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι των γονιών της Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τους εισβολείς ήταν οπλισμένοι και αναζητούσαν την κόρη του πρώην ζευγαριού, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό.

Όπως εξήγησε η Μπρούνα Μπιανκάρντι, οι γονείς κρατήθηκαν όμηροι για λίγη ώρα, ενώ ευτυχώς η ίδια και η κόρη του Νεϊμάρ δεν μένουν πια σε αυτό το σπίτι.

«Εκείνο το πρωί λήστεψαν το σπίτι μου, κρατώντας τους γονείς μου ομήρους. Εγώ, η κόρη μου και η αδερφή μου δεν μένουμε πια εκεί και δεν ήμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι. Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά για αυτούς. Μπορούμε να ανακτήσουμε υλικά πράγματα, το σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά και να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που μας φροντίζεις, να προστατεύεις πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό», είπε για το θέμα το γνωστό μοντέλο.

Και πρόσθεσε η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ: «Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων αρχών και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για κανέναν, ειδικά για μια οικογένεια που δεν σκόπευε ποτέ να εκθέσει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, ζητάμε σεβασμό και διακριτικότητα σε αυτήν την τόσο λεπτή στιγμή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».