ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Νέος «μνηστήρας» για Ιωαννίδη - Στο κάδρο της Σεβίλλης

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Νέος «μνηστήρας» για Ιωαννίδη - Στο κάδρο της Σεβίλλης
Eurokinissi

Μεταγραφές: Η Σεβίλλη είναι η ομάδα που προστέθηκε τελευταία - χρονικά - στους συλλόγους που «παρακολουθούν» τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του στον Παναθηναϊκό o Έλληνας επιθετικός. Ο διεθνής φορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων» στην εύκολη επικράτηση 4-0 επί του ΟΦΗ, το βράδυ της Κυριακής (03/12) στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο νεαρός άσος σημείωσε δύο τέρματα και μοίρασε μία ασίστ, με αποτέλεσμα να συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» στη φετινή σεζόν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, η Σεβίλλη μπήκε εσχάτως στην κούρσα για την απόκτησή του.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα «todofichajes» η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει σημειώσει το όνομα του Έλληνα επιθετικού και παρακολουθεί την εξέλιξή του, υποστηρίζοντας πως είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους επιθετικούς και αποτελεί μία καλή εναλλακτική για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, τη στιγμή που τιμάται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν πρόκειται να «συγκινήσει» τον Παναθηναϊκό, καθώς τον κοστολογεί πολύ περισσότερο, ενώ αναφέρεται πως οι «πράσινοι» είναι οικονομικά εξαντλημένος σύλλογος, κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν έχει βάση.

Σχετικές ειδήσεις