ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλληνες διαιτητές: «Ώρα για σκληρές αποφάσεις, καθημερινό φαινόμενο οι απειλές και η βία στα γήπεδα»

Έλληνες διαιτητές: «Ώρα για σκληρές αποφάσεις, καθημερινό φαινόμενο οι απειλές και η βία στα γήπεδα»

Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί με επιστολή τους εξέφρασαν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ζητώντας δραστικά μέτρα.

Οι Έλληνες διαιτητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι απέχουν από την 14η αγωνιστική της Super League, εξέφρασαν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Με επιστολή τους ζητούν σκληρές αποφάσεις για τα φαινόμενα βίας και τις απειλές κατά της ζωής όλων των εμπεκομένων, που αποτελούν καθημερινότητα στα γήπεδα της χώρας.

Η επιστολή των διαιτητών:

«Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την Ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».