ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ο Κονσεϊσάο προανήγγειλε τον Ναβάρο στους «ερυθρόλευκους»

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ο Κονσεϊσάο προανήγγειλε τον Ναβάρο στους «ερυθρόλευκους»
EPA/HUGO DELGADO, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ενώ βρέθηκε και η «χρυσή τομή» με τους «Δράκους».

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή του δανείου από την Πόρτο, έναντι 250.000 ευρώ, στη συμφωνία περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς 7.500.000 ευρώ, η οποία ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική.

Μάλιστα, τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στους Πειραιώτες επιβεβαίωσε και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με την Τσάβες ανέφερε στην κάμερα του «Sport TV»: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη».

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε: «Θα είναι μέρος του Ολυμπιακού. Μιλάω μόνο για αυτούς που είναι εδώ». Ερωτηθείς για τους λόγους της… αποτυχίας του Φραν Ναβάρο, ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ απάντησε: «Δεν είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει, έπειτα από ένα παιχνίδι, να γίνει τώρα. Δεν είναι η ώρα».

Σχετικές ειδήσεις