ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Athens Kallithea – Παναιτωλικός 2-2: Τελείωσε τη δουλειά για τους «8»

Κυπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Athens Kallithea και σε συνδυασμό με τη νίκη στο Αγρίνιο, έκλεισε θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτό που ξεκίνησε στην έδρα του, τελείωσε η ομάδα του Αγρινίου, η οποία πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Κηφισιά – ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε την Athens Kallithea, καθώς προηγήθηκε 2-0, μόλις στο 12ο λεπτό. Σκόρερ ήταν οι Μπρούνο Ντουάρτε (7’) και Χουάνπι (12’).

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω κόντρα σε μια ομάδα που προσπάθησε από εκεί και πέρα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αγρινίου, η οποία αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, εμφανίστηκε αρκετά οργανωμένη στην άμυνα της κι άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων.

Η Athens Kallithea μείωσε με τον Λουκίνα στο 36’ κι ισοφάρισε με τον Τόρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν άλλο χρόνο για να βρουν ακόμα ένα γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ενώ είδαν και τον τερματοφύλακας τους, Παναγιώτη Βοσνιάδη να αποβάλλεται, επειδή ανέτρεψε τον Καρέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρος Ζαμπαλάς
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+4 Βοσνιάδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νέκουλ - Χουάνπι, Τσιγγάρας, Στάγιτς
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75΄ Τόρες), Τσιντώνης (45΄ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76΄ Μαλης), Μαυρίας, Τορεχόν (76΄ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67΄ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59΄ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59΄ Καρέλης).

ΤΑ HIGHLIGHTS