Άρης – Ολυμπιακός: «Ετοιμοπόλεμοι» οι Κουέστα, Βέλεθ για το ντέρμπι της Super League | Εκτός ο Ζουλ

Newsbomb

Intime News

Άρης – Ολυμπιακός: Στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονται οι Χούλιαν Κουέστα και Φραν Βέλεθ, για το μεγάλο ματς της 19ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή, μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο ήρωας της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, Χούλιαν Κουέστα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Διαθέσιμος είναι κι ο Φραν Βέλεθ, κάτι που δεν ισχύει για τους Ζουλ, Μπράμπετς και Ρουπ, οι οποίοι έμειναν εκτός.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεθ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Το ντέρμπι, Άρης – Ολυμπιακός, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (21/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved