ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα πριν το ντέρμπι της Super League ο Γιόνι Ότο

Newsbomb

Youtube

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το βράδυ του Σαββάτου (27/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιόνι Ότο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή του στη χειμερινή περίοδο. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συμβεί την Κυριακή (28/1), ήτοι την ημέρα που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής στη Super League.

Ο Γιόνι έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τη Γουλβς κι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης του Ισπανού μπακ είναι στις 23:15 κι ως εκ τούτου η ολοκλήρωση της απόκτηση του αναμένεται να γίνει την Κυριακή. Ο Γιόνι δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Το ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστική της Super League, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (28/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved