ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Τάισον μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Τάισον μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Επίσημη η ανανέωση συνεργασίας του Τάισον και για την επόμενη σεζόν – Παίρνουν σειρά Μουργκ και Λουτσέσκου.

Ο… χορός των ανανεώσεων άρχισε για τον ΠΑΟΚ. Ο Τάισον μετά τη συμφωνία του με τον «δικέφαλο», πέρασε απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η διάρκειά του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κρατώντας τον έμπειρο Βραζιλιάνο και για την επόμενη σεζόν στην Τούμπα.

Πλέον, αναμένεται να συμβεί το ίδιο με τον Τόμας Μουργκ και φυσικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους οποίους έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τάισον 2025

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάισον μέχρι τις 30.06 του 2025.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, έψαχνε να βρει και πάλι την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό του. Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπό του πέρα από έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ένα πρότυπο για τους νέους του παίκτες. Έναν ιδανικό μέντορα για να τους εισάγει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εντός γηπέδου έχει καταγράψει 50 συμμετοχές, έξι γκολ και 14 ασίστ, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η συνεργασία δούλεψε από την πρώτη στιγμή και όπως ήταν λογικό υπήρχε αμοιβαία θέληση για να επεκταθεί για μία ακόμα σεζόν.

Ο Τάισον θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25!».