«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Ο Εμπαπέ επέλεξε Ρεάλ Μαδρίτης»!

Newsbomb

Η Parisien φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε την επιλογή του και το καλοκαίρι μετακομίζει στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι το σίριαλ των τελευταίων μηνών. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει την Παρί Σεν Ζερμέν να… κρέμεται απ’ τα χείλη του. Όπως φαίνεται αποφάσισε τι θα κάνει απ’ το καλοκαίρι και μετά. Σύμφωνα με την Parisien ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αφήσει το Παρίσι για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Διαλέγοντας το μέλλον του να είναι στη Ρεάλ!

Η είδηση μοιάζει αρκετά έγκυρη, καθώς το συγκεκριμένο Μέσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν λοιπόν αποκαλύπτει πως ο Εμπαπέ έχει πάρει την απόφασή του, πιθανότατα έτσι είναι. Ξεκαθαρίζεται πως ο παίκτης θα πάει στην Ισπανία και το γνωρίζουν ήδη οι άνθρωποι της Παρί!

Ακόμη δεν έχουν υπάρξει υπογραφές, όμως οι Γάλλοι δείχνουν να κάνουν πίσω αναγνωρίζοντας πως η απόφαση έχει ληφθεί και είναι οριστική. Με τον 25χρονο να φορά τη φανέλα της «βασίλισσας» απ’ το καλοκαίρι, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved