ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τερίμ - «Νίκη στο ντέρμπι και θα γιορτάσουμε τα γενέθλια της ομάδας»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τερίμ - «Νίκη στο ντέρμπι και θα γιορτάσουμε τα γενέθλια της ομάδας»
Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρος για τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ.

Το βράδυ της Κυριακής (04/02) το «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Την «αιώνια» μάχη του ελληνικού ποδοσφαίρου, το απόλυτο ντέρμπι, τη «μητέρα των μαχών».

Με αφορμή το ντέρμπι, ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV» και εμφανίστηκε πεπεισμένος για τη νίκη των «πράσινων», με την οποία θα γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του συλλόγου, που ήταν το Σάββατο (03/02).

«Στον τελευταίο αγώνα, μπήκαμε με μειονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι, όμως παίξαμε πολύ καλά και παρότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Η αναμέτρηση Κυπέλλου όμως ανήκει στο παρελθόν, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι εκεί, παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και κατέληξε: «Xθες ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και σήμερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Και σ’ αυτό το παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, αλλά εμείς δεν το χρησιμοποιούμε για το συγκεκριμένο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους και τους γνωρίζουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και πως θα λειτουργήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη».

Σχετικές ειδήσεις