ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ευκαιρία του αιώνα: Απλά δε χανόταν αυτό το γκολ!

Η ευκαιρία του αιώνα: Απλά δε χανόταν αυτό το γκολ!

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται με τον Πάτρικ Γουντ σε αγώνα του Αυστραλιανού πρωταθλήματος να μας το αποδεικνύει με τρόπο όχι τιμητικό για εκείνον.

Το Πρωτάθλημα της Αυστραλίας δεν είναι κι απ’ τα χειρότερα στον κόσμο. Ειδικά στο υψηλό του επίπεδο, όπου υπάρχουν κιόλας καλά γήπεδα και πολύς κόσμος να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις και να ενδιαφέρεται γι’ αυτές. Δυστυχώς για τον Πάτρικ Γουντ, γιατί είδαν πολλοί αυτό που έκανε.

Στην χώρα των καγκουρό λοιπόν, το Σίντνεϊ αντιμετώπιζε τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινετς. Αγώνας για την A-League. Το τελικό σκορ ήταν 3-1, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Λίγο πριν το ημίωρο, ίσως να υπήρξε η χαμένη ευκαιρία του αιώνα! Καθώς δύσκολα θα υπάρξουν τέτοια δώρα που θα πάνε χαμένα.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε τεράστια γκάφα, δίνοντας ασίστ στον επιθετικό των γηπεδούχων. Τον Πάτρικ Γουντ. Αυτός ξαφνικά βρέθηκε προ κενής εστίας με το χρόνο να κοντρολάρει την μπάλα και ουσιαστικά να σημαδέψει κιόλας σε πιο σημείο της κενής εστίας θα τη στείλει.

Πού την έστειλε τελικά; Άουτ! Έχασε γκολ απ’ αυτά που αν χάνονταν στην Ελλάδα μάλλον ήδη θα είχε αλλάξει επάγγελμα από ντροπή για αυτό που θα ακολουθούσε. Στο ποδόσφαιρο τελικά όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Ακόμη κι αυτό: