ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε κι ανανεώνει ο Πασχαλάκης

Ολυμπιακός: Συμφώνησε κι ανανεώνει ο Πασχαλάκης

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 θα υπογράψει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Παραμένει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα τελείωνε με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, όμως οι συζητήσεις που έγιναν με την διοίκηση του Ολυμπιακού έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι συμφωνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του και να συνεχίσει να βρίσκεται κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια.

Το deal αφορά νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026. Διετής ανανέωση δηλαδή, με τον 34χρονο να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Άλλωστε έχει γίνει εδώ και καιρό ο βασικός πορτιέρε των Πειραιωτών.

Ο ύψους 1,97μ. τερματοφύλακας, κέρδισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του και γι’ αυτό δεν περίμεναν το τέλος της σεζόν για να προχωρήσουν τις συζητήσεις μαζί του. Πλέον απομένει απλά η τυπική υπογραφή της συμφωνίας.

Ο Πασχαλάκης μέχρι στιγμής έχει 61 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αριθμός που δεδομένα θα μεγαλώσει καθώς θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος.