ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Εντυπωσιακό ξέσπασμα στο ντεμπούτο του Δέλλα (vids)

Super League, ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Εντυπωσιακό ξέσπασμα στο ντεμπούτο του Δέλλα (vids)
Intime

Super League: Ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ προκειμένου να θέσει τις βάσεις για επιστροφή στις νίκες, επικρατώντας εν τέλει με 4-0 του Πανσερραϊκού, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον κρητικό πάγκο.

Ένα ονειρικό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο έκανε ιδανικό το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα διέλυσε με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 5 ηττών που μετρούσε σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο νεοαποκτηθείς Άαρον Ισέκα ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ του στο πρωτάθλημα (23’, 33’), με τον Λαμπρόπουλο ενδιάμεσα (29’) να διαμορφώνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Κρητικούς στον αγώνα, το οποίο ήταν και καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

Οι μαζικές αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαν την εικόνα του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δοκάρι στο 50’ σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο 56’ ο Τομάς σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ ωστόσο συνέχισε να είναι απειλητικός στο ανοιχτό γήπεδο και έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 79’ με τον Μακάνα Μπακού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κρητικής ομάδας.

Διαιτητής: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: 43’ Γκαγέγος, 68’ Μπάουμαν, 75’ Νέιρα, 78’ Μαρινάκης - 24’ Ουεντραόγκο, 26’ Τομάς

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.