Μεταγραφική αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»!

Newsbomb

Ο προπονητής της Λαμίας έκανε γνωστό πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής επειδή γνωστοποίησε πως έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα απ’ τη Λαμία με 3-1, όμως οι τρεις βαθμοί δεν είναι οι μόνοι που παίρνει απ’ την πόλη της Φθιώτιδας. Ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ρωτήθηκε αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Σωτήρη Τσιλούλη. Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως άφησε εκτός αποστολής τον παίκτη, γιατί έχει υπογράψει στην Ένωση!

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Τσιλούλης τον ενημέρωσε μία μέρα πριν το ματς, πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «κιτρινόμαυρους».

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή».

O 29χρονος εξτρέμ μετρά φέτος 21 συμμετοχές στην Super League, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο. Συνολικά με τη Λαμία έχει 59 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και ο Τσιλούλης θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ απ' το καλοκαίρι, με την Ένωση να προχωρά σε συζητήσεις με τον παίκτη ενημερώνοντας τη Λαμία τον προηγούμενο μήνα. Όπως και είχε δικαίωμα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved