Ο Ντέμης Νικολαϊδης ήθελε τον Τζόρτζεβις στην ΑΕΚ!

Newsbomb

Η αποκάλυψη του Ντέμη Νικολαϊδη για τον παίκτη που θα ήθελε να έχει μαζί του στην Ένωση, προσθέτοντας όμως πως ακόμη και με αυτόν δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απάντησε σε ένα ακόμη ερώτημα που αφορά την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο, μέσω της σειράς που καθιέρωσε στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε το όνομα αυτού που θα ήθελε να έχει συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Αυτός ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με την διευκρίνιση του Ντέμη πως ακόμη και με αυτόν η ΑΕΚ δε θα είχε πάρει πρωτάθλημα πιθανότατα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω κι έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μια μεταγραφή που δεν έκανε για να γίνει καλύτερη η ομάδα μας, ενώ ήμουν παίκτης.

Το 1996 που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόρτζεβιτς πήγε στον Ολυμπιακό τελικά. Ε, πιστεύω ότι αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ, δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω να παίρναμε πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο, γιατί απ' ό,τι καταλάβαμε, καλά έκανε και τον ήθελε κι η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή, το 1996 που ήμουν κι εγώ, πιστεύω ότι θα παίζαμε ακόμη πιο όμορφα».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved