ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γλίτωσε την ήττα «τσίμπησε» και χαλί δώρο ο Τσάμπι Αλόνσο!

Γλίτωσε την ήττα «τσίμπησε» και χαλί δώρο ο Τσάμπι Αλόνσο!

Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, δέχτηκε ένα ξεχωριστό δώρο απ’ τον συνάδελφό του στην Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, πριν το μεταξύ τους ματς για το Europa League.

Πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα στη σεζόν έφτασε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ προηγήθηκε 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν σε 2-2 και παρέμειναν χωρίς ήττα για το 2023-24. Πέρα απ’ το αποτέλεσμα αυτό, οι Γερμανοί είχαν και ένα ξεχωριστό δώρο στις αποσκευές τους.

Για την ακρίβεια ο προπονητής τους, Τσάμπι Αλόνσο. Το next big thing της προπονητικής, ο οποίος σχετίζεται ήδη με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ, συνάντησε τον προπονητή της Καραμπάγκ. Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ λοιπόν, όντας θαυμαστής του Ισπανού, θέλησε να τον δει πριν το μεταξύ τους ματς.

Ο Αλόνσο δεν αρνήθηκε και μάλιστα τον περίμενε κι ένα ξεχωριστό δώρο. Ο προπονητής της Καραμπάγκ του χάρισε ένα ακριβό χαλί από την περιοχή του Αζερμπαϊτζάν. Ο Ισπανός ευχαρίστησε και παρέλαβε με σεβασμό το δώρο που του έκανε ο ομόλογός του.

Δίχως άλλο μια ξεχωριστή στιγμή που δεν συνηθίζεται ανάμεσα σε προπονητές.