ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο πρόεδρος της Χετάφε παραδέχτηκε πως ο Μαξίμοβιτς θα γίνει «πράσινος»

Παναθηναϊκός: Ο πρόεδρος της Χετάφε παραδέχτηκε πως ο Μαξίμοβιτς θα γίνει «πράσινος»

Παναθηναϊκός: Με δηλώσεις του στα Ισπανικά ΜΜΕ, ο Άνχελ Τόρες αναφέρθηκε στη συμφωνία του Μαξίμοβιτς με τους «πράσινους» για το καλοκαίρι, στην πρώτη δημόσια παραδοχή του deal.

Είναι γνωστό πως ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού απ’ το καλοκαίρι. Ο σπουδαίος Σέρβος χαφ της Χετάφε, θα αφήσει την ισπανική ομάδα με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται για να φορέσει τα πράσινα του «τριφυλλιού». Έχοντας ήδη συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Έστω και με τον όχι πιο επίσημο τρόπο, ως επίσημη επιβεβαίωση μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Χετάφε στην Ισπανία. Ο Άνχελ Τόρες αναφέρθηκε στον Σέρβο μιλώντας στο DAZN, καθώς είχε προκύψει φημολογία για ενδιαφέρον συλλόγων της Primera Division.

Ο πρόεδρος της Χετάφε λοιπόν, παραδέχτηκε πως ο Μαξίμοβιτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μάλιστα δικαιολόγησε αυτή την απόφαση, στο γεγονός πως ο 29χρονος θέλει να είναι κοντά στην πατρίδα του.

«Ο Μάξι θέλει να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του, γι’ αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό», είπε ο ισχυρός άνδρας της Χετάφε και συνέχισε: «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την συμπεριφορά του».