ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρδιακό επεισόδιο ο Μπαρόνε, αναβλήθηκε το Αταλάντα-Φιορεντίνα

Καρδιακό επεισόδιο ο Μπαρόνε, αναβλήθηκε το Αταλάντα-Φιορεντίνα

Σοκαρισμένοι οι «βιόλα» καθώς ο γενικός διευθυντής της ομάδας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ζητήθηκε αναβολή του αγώνα με την Αταλάντα, αίτημα που έγινε δεκτό απ’ τη Serie A.

Ο αγώνας Αταλάντα-Φιορεντίνα για τη Serie A, ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Μπέργκαμο στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (17/3). Όμως το ματς πήρε αναβολή, μετά από σχετικό αίτημα των «βιόλα». Η ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ αν περάσουν και οι δύο στα ημιτελικά του Conference League, ήταν σοκαρισμένη απ’ το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο γενικός διευθυντής της.

Την ώρα που ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο έκανε το τελευταίο μίτινγκ με τους παίκτες του πριν τον αγώνα στο Μπέργκαμο, στο ξενοδοχείο «Winter Garden Hotel», ο Τζόε Μπαρόνε υπέστη καρδιακή προσβολή. Με την κατάστασή του να είναι σοβαρή.

Το στέλεχος της Φιορεντίνα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Μιλάνο με ελικόπτερο για να μη χαθεί χρόνος. Οι πάντες στη Φιορεντίνα ήταν σοκαρισμένοι και ζητήθηκε άμεσα απ’ τη Serie A να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Κάτι που έγινε, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ιταλική λίγκα:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Αταλάντα-Φιορεντίνα, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, 17 Μαρτίου 2024 με έναρξη στις 18:00 (σ.σ. ώρα Ιταλίας) για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Serie A, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία».