ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας στο θανατηφόρο τροχαίο - Πώς έγινε το δυστύχημα

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας στο θανατηφόρο τροχαίο - Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο Πρόδρομος Κουτσούκης, ποδοσφαιριστής της Βέροιας, ήταν ο ένας οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα που δυστυχώς στοίχισε τη ζωή σε μια κοπέλα.

Τραγωδία τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, στην οποία εμπλέκεται και ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Ο Πρόδρομος Κουτσούκης, ήταν οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν μετωπικά, έχοντας ως τραγικό απολογισμό να σκοτωθεί μια 25χρονη κοπέλα.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε ελαφρά, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 25χρονη συνοδηγός του. Τραυματίας και ο 30χρονος οδηγός του άλλου Ι.Χ. οχήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (18 Μαρτίου 2024) και ώρα 03.10΄ περίπου στο 8 ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών οδηγών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Λαζοχωρίου και Αγίου Γεωργίου. Πιο συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του.

Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, verianet.gr, που το ένα αυτοκίνητο κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Σχετικές ειδήσεις