ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Λύθηκε το μυστήριο με το πού βρήκε τα χρήματα της εγγύησης για να αποφυλακιστεί

Ντάνι Άλβες: Λύθηκε το μυστήριο με το πού βρήκε τα χρήματα της εγγύησης για να αποφυλακιστεί

Ο Ντάνι Άλβες πήρε ως προκαταβολή το 1 εκατ. ευρώ ως μέρος συμφωνίας στην οποία έφτασε με τον όμιλο Globo.

Το μυστήριο γύρω από το ποιός έδωσε τα χρήματα που χρειαζόταν ο Ντάνι Άλβες για να πληρώσει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και να αποφυλακιστεί, επιτέλους λύθηκε.

Τα αρχικά σενάρια για τον Νεϊμάρ και την οικογένειά του διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον πατέρα του Βραζιλιάνου αστέρα.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες. Σε αυτή τη δεύτερη στιγμή, σε μια κατάσταση διαφορετική από την προηγούμενη, στην οποία τα ισπανικά δικαστήρια έχουν ήδη αποφανθεί υπέρ της καταδίκης του, υπάρχουν εικασίες και γίνεται προσπάθεια να συσχετιστεί το όνομά μου και του γιου μου με ένα θέμα που δεν μας απασχολεί πια.

Ελπίζω ο Ντάνι Άλβες να βρει με την οικογένειά του όλες τις απαντήσεις που ψάχνει. Για εμάς, για την οικογένειά μου, το θέμα έχει τελειώσει», ανέφερε σε ανακοίνωση ο πατέρας του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ήταν ο γνωστός δημοσιογραφικός όμιλος της Βραζιλίας, «Globo», που βοήθησε τον Ντάνι Άλβες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Fiesta», στο ισπανικό κανάλι «Telecinco», ο Βραζιλιάνος συμφώνησε να δώσει συνέντευξη σε περιοδικό του ομίλου, όπου θα συζητήσει για αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, ενώ απέκτησε και τα δικαιώματα ενός ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα.

«Αυτό το περιοδικό ασχολείται με γνωστές προσωπικότητες των ημερών μας. Σε αντάλλαγμα για το ρεπορτάζ, που εξακολουθεί να παράγεται, πλήρωσαν ένα εκατομμύριο ευρώ. Ήταν μια προκαταβολή για τη συνέντευξη, τύπου ντοκιμαντέρ, που κάνουν», ανέφερε η Μαρίσα Μαρτίν Μπλάσκεθ.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ντάνι Άλβες είχαν παγώσει μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του, ζητώντας την καταβολή διατροφής στα παιδιά του πρώην ζευγαριού του. Έτσι όταν ο Βραζιλιάνος, καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης και ορίστηκε ως εγγύση για την αποφυλάκισή του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο Globo.

Σχετικές ειδήσεις