ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK για Ολυμπιακό: «Μαύρη προπαγάνδα - Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη»

AEK για Ολυμπιακό: «Μαύρη προπαγάνδα - Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη»

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι «η εκστρατεία της προπαγάνδας συνεχίζεται με ανεξάντλητη δεξαμενή ψεμάτων».

Οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετήθηκαν για τον επικείμενο ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ – Άρης.

Στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για «ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας και έχουν σαπίσει το ποδόσφαιρο» και για πρωτάθλημα με ήδη αλλοιωμένη βαθμολογία.

Η ΑΕΚ απάντησε στα σχόλια της ομάδας του Πειραιά, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη προπαγάνδα, ενώ επανέλαβε ξανά την ξεκάθαρη θέση της.

«Συνεχίζεται η εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ, εννοείται με ασύστολα ψέματα. Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των playoffs. Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα», ανέφεραν στην «Ένωση», όπου συμπλήρωσαν θυμίζοντας ότι και στο παιχνίδι με τον Άρη, στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας, είχε υπάρξει συναίνεση για Έλληνα διαιτητή, εκεί όπου μάλιστα η ΑΕΚ είχε αδικηθεί.

Χαρακτηριστικά, τόνισαν: «Να θυμίσουμε επίσης πως και για το ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου είχαμε κάνει το ίδιο, συναινέσαμε δηλαδή σε αίτημα και τότε δεν είχε υπάρξει τίποτα απ΄ όσα λένε σήμερα. Επίσης πως τελικά σε εκείνο το ματς αδικηθήκαμε και χάσαμε δύο βαθμούς. Και δεν είπαμε τίποτα. Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη».

Σχετικές ειδήσεις