ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η αντίδραση Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια μετά τη Φενέρ - Οι ατάκες Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Η αντίδραση Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια μετά τη Φενέρ - Οι ατάκες Ελ Αραμπί
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να αλλάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/04) ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 των Τούρκων, στον πρώτο προημιτελικό του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 3-0 ωστόσο, στο τελευταίο… κομμάτι του ματς, τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης αντέδρασαν και μείωσαν.

Η εξέλιξη του αγώνα προκάλεσε την απογοήτευση των Πειραιωτών, κάτι που διέκρινε ο Βάσκος τεχνικός μετά το τέλος και για τον λόγο αυτό, στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θέλησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό. Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο… μήκος κύματος, σχολιάζοντας: «Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα. Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία».

Σχετικές ειδήσεις