ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Εμμένουν για Πανθεσσαλικό οι «κίτρινοι»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Εμμένουν για Πανθεσσαλικό οι «κίτρινοι»
Intime

Παναθηναϊκός - Άρης: Επίσημη απάντηση στην ΕΠΟ για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας έστειλαν οι «κίτρινοι» επιμένοντας για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με εναλλακτική το «Κλ. Βικελίδης».

Τη θέση της ΠΑΕ για την έδρα που θα φιλοξενηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης, επανέλαβε, με επίσημη μορφή, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Προ ημερών, η ΕΠΟ είχε ζητήσει με γραπτό αίτημα από τις δύο ομάδες να απαντήσουν αν συναινούν να διεξαχθεί το ματς σε άλλη έδρα πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως ορίζει η προκήρυξη.

Εξ αρχής, ο Άρης ήταν ανένδοτος στο ενδεχόμενο μεταφοράς του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλη έδρα, όπως για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ, εμμένοντας στη θέση να λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, είτε με την παρουσία οπαδών, είτε «κεκλεισμένων των θυρών».

Αυτή τη θέση… επιβεβαίωσε και επίσημα η ΠΑΕ, καθώς απάντησε στην ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως: «Εμμένουμε στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό και σας καλούμε να πράξετε τα δέοντα ώστε να είναι έτοιμο όπως αναφέρει η δική σας προκήρυξη».

Πάντως, ο Άρης... έβαλε και μία εναλλακτική λύση, το «Κλ. Βικελίδης» και τη Θεσσαλονίκη.

Σχετικές ειδήσεις