ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρές καταγγελίες από τον Βύζαντα Μεγάρων – Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής

Σοβαρές καταγγελίες από τον Βύζαντα Μεγάρων – Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής

Επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟ Βάρδας σε αγώνα της Γ’ Εθνικής, κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Βύζαντα Μεγάρων – Ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε με τις τάπες παπουτσιού, στο νοσοκομείο ο Σταφούκα.

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν τον αγώνα του ΠΑΟ Βάρδας με τον Βύζαντα Μεγάρων για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, σε μια αναμέτρηση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για εισβολή οπαδών λίγο πριν το 90’, οι οποίοι και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας απ’ τα Μέγαρα. Συγκεκριμένα ο Βύζας σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Στο 87ο λεπτό ο αγώνας ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΒΥΖΑΣ διεκόπη από το διαιτητή καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και τον γενικό αρχηγό...».

Λίγο αργότερα η ομάδα των Μεγάρων δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία αθλητή, ο οποίος είχε σημάδια στην κοιλιά από χτύπημα που δέχτηκε με ποδοσφαιρικό παπούτσι. Δηλαδή με τις τάπες που υπάρχουν σε αυτά, απ’ τις οποίες καταγγέλλουν πως προήλθαν τα σημάδια.

«Χτύπησαν με τάπες ποδοσφαιριστή μας. Στο Κέντρο Υγείας Αχαγιάς βρέθηκαν για να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις επειδή είχαν ισχυρούς πόνους ο Γενικός Αρχηγός Λευτέρης Σταμέλος και ο ποδοσφαιριστής Σταφούκα», ανέφερε η ενημέρωση του Βύζαντα.

Ο Σταφούκα, μάλιστα, χρειάστηκε να διακομιστεί από την Αχαγιά στο νοσοκομείο του Ρίου: «Στο νοσοκομείο ο Σταφούκα. Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρεται με εντολή του ιατρού του Κ.Υ. Αχαγιάς, ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Σταφούκα», τόνισε η ομάδα των Μεγάρων.